Huisbezoek en Ophaaldienst

Huisbezoek en ophaaldienst zijn dagelijks mogelijk na telefonische afspraak 0496/220038

Huisbezoek

Een consultatie op huisbezoek, in de vertrouwde omgeving heeft zijn voordelen. Uw dier voelt zich toch meer op zijn gemak en stress kan een factor zijn van een vertekenend ziektebeeld bv. bij een hartpatiënt. Vooral voor katten, onrustige of bange dieren is een consultatie op huisbezoek aangewezen. Het transport naar de praktijk geeft vaak extra stress voor een dier, zeker als zij in een kooi moeten verplaatst worden.

Uiteraard zijn de huisbezoeken ook bestemd voor de minder mobiele mensen onder ons. Indien nodig kan er steeds gebruik gemaakt worden van onze ophaaldienst om uw dier te transporteren naar de praktijk.

Een extra troef van de praktijk is de mobiele echografie toestel, zeker bij bv. een drachtcontrole komt dit toestel goed van pas en hoeft uw dier niet verplaatst te worden naar de praktijk.

Een minder leuk aspect is de euthanasie. Op huisbezoek kan er in alle rust afscheid genomen worden van uw dierbare en het is voor hem of haar enigszins toch aangenamer om thuis in te slapen.

Ook voor reptielen, knaagdieren en vogels is een huisbezoek een voordeel omdat zij niet verplaatst moeten worden. Op die manier kan ook de huisvesting samen bekeken worden. Vanzelfsprekend zijn de huisbezoeken ook bestemd voor de neerhofdieren zoals geiten, schapen, ganzen, kippen, pony´s en ezels.

Ophaaldienst

De ophaaldienst is dagelijks mogelijk na telefonische afspraak. Zowel dier alsook eigenaar kunnen thuis worden opgehaald en naar de praktijk worden gebracht. Nadien brengen we u terug thuis.

Dit kan nodig zijn voor een operatie of ook voor specifieke onderzoeken die niet tijdens een huisbezoek mogelijk zijn. Zo kan uw huisdier in de praktijk verder worden behandeld.

U kunt ook gebruik maken van de ophaaldienst voor ons trimsalon. In onderling overleg kunnen de tijdstippen van het heen-en terugbrengen besproken worden.